راجب تایپ ENTP

S.Y S.Y S.Y · 1403/03/19 00:45 · خواندن 2 دقیقه

درخواستی بود

رویکردهای شناختی تیپ شخصیتی ENTP


بر اساس تئوری شخصیت‌شناسی یونگ (MBTI)، شخصیت‌ها بر اساس رویکردهای شناختی به شهودی، حسی، متفکر و احساسی طبقه‌بندی شده‌اند که هر‌کدام می‌توانند به‌سمت درون (درون‌گرا) و به‌سمت بیرون (برون‌گرا) هدایت شوند. سازمان سلسله‌مراتبی این رویکردها، همان چیزی است که الگوی اصلی رفتار فرد را تعیین می‌کند. عملکرد غالب، برجسته‌ترین آنها به شمار می‌آید، گرچه از سوی عملکرد کمکی پشتیبانی می‌شود؛ رویکرد سوم تأثیر کمتری دارد، در حالی که رویکرد فرعی می‌تواند منطقه ضعف محسوب شود.

رویکرد غالب:‌ برون‌گرای شهودی


افراد دارای تیپ شخصیتی ENTP تمایل دارند که اطلاعات را به‌سرعت بگیرند؛ آنها بسیار روشن‌فکر هستند.

پس از اینکه این افراد اطلاعات را جمع‌آوری کردند، وقتشان را برای برقراری ارتباط بین روابط مختلف پیچیده و درهم‌تنیده صرف می‌کنند.

این افراد در تشخیص روابطی که دیگران از دیدنشان غافل می‌مانند، خوب عمل می‌کنند و علاقه‌مندند که روی احتمالات تمرکز کنند.

آنها ذهنیت کارآفرینی دارند و همیشه ایده‌های هیجان‌انگیز و جدیدی را ارائه می‌دهند.


‌‌رویکرد کمکی: درون‌گرای متفکر


این عملکرد شناختی به فرایند تفکر تیپ شخصیتی ENTP مربوط می‌شود. افرادی که از این تیپ شخصیتی برخوردارند، بیشتر بر گرفتن اطلاعات درباره جهان پیرامونشان تمرکز دارند. هنگامی که این اطلاعات را برای نتیجه‌گیری به کار می‌گیرند، مایل‌اند که بسیار منطقی باشند.

تیپ شخصیتی ENTP افرادی منطقی و عینی هستند. هنگام تصمیم ‌گیری به‌جای اطلاعات ذهنی و عاطفی، بیشتر بر شواهد منطقی تکیه می‌کنند.

این رویکرد، به افراد دارای تیپ شخصیتی ENTP کمک می‌کند تا تمام اطلاعاتی را که از طریق عملکرد برون‌گرای شهودی به دست می‌آورند، درک کنند. این رویکرد، تحمیل منطق و نظم برای درک بسیاری از ایده‌ها و اطلاعات مختلف را در بر می‌گیرد. این افراد نمی‌خواهند فقط موضوعی را درک کنند، بلکه می‌خواهند علت و چگونگی پشت هر عملکرد را متوجه شوند.

رویکرد سوم: برون‌گرای احساسی


ممکن است این جنبه از شخصیت به‌عنوان سومین عملکرد شناختی به‌خوبی توسعه‌یافته یا برجسته نباشد.

پس از آنکه این بعد شخصیتی توسعه پیدا کرد، تیپ شخصیتی ENTP می‌توانند شخصیت‌هایی اجتماعی باشند که قادرند به‌خوبی با دیگران هماهنگ شوند.

هنگامی که این جنبه از شخصیت ضعیف‌تر باشد، ممکن است تیپ شخصیتی ENTP نسبت به دیگران غیرحساس باشند و حتی می‌توانند منزوی و نامهربان به نظر برسند.

رویکرد فرعی: درون‌گرای حسی


این عملکرد، روی درک گذشته متمرکز است و اغلب آن را در تجارب جاری و نگرانی‌های آینده به کار می‌برد.

غالبا این مورد، نقطه‌ضعف تیپ شخصیتی ENTP به حساب می‌آید. اغلب آنها بیشتر بر احتمالات متمرکز‌ می‌شوند و ممکن است در نظر نگیرند که سوابق گذشته چگونه می‌توانند به پیش‌بینی نتایج کمک کنند.

این دسته از افراد تمایل دارند که از بیشتر جزئیات مربوط به زندگی روزمره غافل شوند؛ به‌خصوص اگر آنها خیلی عمیق درگیر پروژه یا برنامه‌ای باشند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این درخواستی بود

تایپتو ن رو داخل کامنت ها بگید تا ازش بزارم

 

بای بای