پنیر کممبر

SΔLIN SΔLIN SΔLIN · 1402/05/04 23:35 · خواندن 1 دقیقه

اطلاعاتی نه چندان مهم از پنیر محبوب «پلگ»

۱_ در سال ۱۷۹۱ میلادی، یعنی در اواخر قرن هجدهم، کشاورزی به نام خانم «ماری هارل» اهل منطقه «کممبر، اُرن» که بخشی از نرماندی، در شمال غربی فرانسه بود، پنیری را به وجود آورد که به «کممبر» یا پنیر نرم فرانسوی معروف شد.

۲_ یک کشیش از خانم هارل خواسته بود که برایش پنیر «بری» درست کند، اما خانم هارل با تغییر دستور تهیه پنیر بری، کممبر را متولد کرد.

۳_ این پنیر به صورت سنتی از شیر گاو پاستوریزه نشده درست میشود. ( حداقل ۱۰ درصد شیر پاستوریزه نشده )

۴_ برای تهیه این پنیر، باید به مایه آن، کپک های «پنیسیلیوم کاندیدا» و «پنیسیلیوم کاممبرتی» اضافه شود.

۵_ طی دو تا سه هفته این پنیر جا میوفتد و آماده استفاده میشود.

۶_ توزیع این پنیر برای سربازان فرانسوی در جنگ جهانی اول، باعث شهرت جهانی آن و تثبیت آن در سطح جهان شد.

۷_ این پنیر به طور سنتی، در ظرف هایی از جنس چوب صنوبر نگهداری شده و به فروش میرسد؛ البته بعضی از تولید کنندگان خارجی کممبر آن را در ظرف های فلزی نیز قرار میدهند، اما در خود فرانسه، فقط در ظرف های چوبی یافت میشود.

۸_ این پنیر هر چه بیشتر بماند، بافت آن نرم تر و خامه ای تر، و طعم و بوی آن تند تر میشود.

 

« تا درودی دیگر، بدرود »