معرفی کتاب 📚📖

𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒔 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒔 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒔 · 1403/05/10 18:02 · خواندن 11 دقیقه

هلو برو ادامه تا با کلی کتاب خفن آشنا شی 😍


Black Beauty 🐎

 

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۷۹ صفحه

معرفی کتاب زیبای سیاه

کتاب زیبای سیاه نوشتهٔ آنا سیوئل با ترجمهٔ سیده راضیه ابراهیمی در انتشارات قدیانی به چاپ رسیده است. این رمان در سال ۱۸۷۷ میلادی منتشر شده است. داستان این کتاب از زبان یک اسب سیاه که ابتدا سیاه و بعداً زیبای سیاه نامیده می‌شد، بیان می‌شود.

 

درباره کتاب زیبای سیاه

این کتاب داستان درد و رنج اسب‌ها در قرن نوزدهم را شرح می‌دهد و ماجراهایی که یک اسب در دوران زندگی‌اش از سر می گذراند. زیبای سیاهی که با خواندن کتاب معرفی می‌شود بخش تاریکی را نشان می‌دهد که امید در آن جریان دارد. با یک داستان از یک تشبیه زیبا روبرو هستیم . آنا سیوئل به زیبایی مخاطب را وارد دنیای اسب‌هایی می‌کند که رام شده‌اند ، اهلی شده‌اند و چه زیبا و لطیف و زجرآور رابطه آدمی (تلخ یا شیرین) را بیان می‌کند. کتاب بیان «گذشت» است. بیان دانا بودن و با فکر کار کردن، بیان تفکر کردن و داشتن حس خوب نسبت به حیوانات. این کتاب در میان نسل جوان اروپا و آمریکا و کشورهایی که ترجمه‌ای از این کتاب دارند جای پای خوبی باز کرده است. در بطن زندگی مدرن امروزی خواندن کتابی که مخاطب را در میان پستوی احساس آنان با حیوانات جلو می‌برد خود امری آرامش‌بخش است.

کتاب‌های مشابه

اگر این داستان را دوست داشتید، و به داستان‌های کودک و نوجوان علاقه‌مند هستید، می‌توانید این کتاب‌ها را هم بخوانید: مری پاپینز اثر پ. ل. تراورس، آنی شرلی در گرین گیبلز اثر ال. ام. مونتگمری، باغ مخفی اثر فرانسس هاجسن برنت، پی پی جوراب بلند اثر آسترید لیندگرن، خانه‌ی کوچک اثر لورا اینگلز وایلدر و هایدی اثر یوهانا اشپیری.

بخشی از کتاب زیبای سیاه

من درست عین یک مجسمهٔ سیاه بودم. برای همین او مرا دارکی سیاه صدا می‌زد. گاهی یک تکه نان به من می‌داد که خیلی خوش‌مزه بود. گاهی برای مادرم هویج می‌آورد. البته بگویم که همهٔ اسب‌ها به‌طرفش می‌آمدند، اما به نظرم من و مادرم از همه عزیزتر بودیم. همیشه روزهای خرید، مادرم را به یک درشکهٔ کوچک می‌بست و او را به شهر می‌برد.

 

پسرک دروگری به نام دیک هم گهگاهی آنجا می‌آمد. معمولاً برای چیدن توت‌های وحشی روی پرچین‌ها به مزرعه سر می‌زد. هروقت که می‌آمد، یک دل سیر از توت‌ها می‌خورد. بعد مسخره‌بازی و سربه‌سر گذاشتنش با کره‌اسب‌ها شروع می‌شد. البته ازنظر خودش این یک جور شوخی و تفریح بود!

 

معمولاً یا به‌طرف اسب‌ها سنگ پرت می‌کرد یا چیز تیزی پیدا می‌کرد و توی بدنشان فرو می‌کرد. نتیجه‌اش هم این بود که اسب‌ها رم می‌کردند و می‌تاختند.

 

البته ما اهمیت زیادی به او نمی‌دادیم، چون می‌توانستیم چارنعل از دستش فرار کنیم. اما بعضی‌وقت‌ها سنگی به ما می‌خورد و دردمان می‌آمد.

 

روزی از روزها، او مشغول همین شوخی‌های همیشگی‌اش بود و خبر نداشت که ارباب توی مزرعهٔ کناری است، او داشت از دور همه چیز را تماشا می‌کرد!

 

این شد که ارباب با یک پرش از روی پرچین‌ها پرید و بازوی دیک را گرفت، آن‌چنان سیلی‌ای توی گوشش خواباند که برق از کله‌اش پرید و فریادش به هوا رفت. با دیدن ارباب، همهٔ ما خیالمان جمع شد و به‌طرفش دویدیم. رفته بودیم که ببینیم چه اتفاقی دارد می‌افتد.

 

ارباب با عصبانیت فریاد می‌زد: «پسرک احمق! کره‌اسب‌ها را اذیت می‌کنی؟ این‌طور این زبان‌بسته‌ها را آزار می‌دهی؟ می‌دانم که اولین دفعه‌ات نیست، اما مطمئنم که آخرین بارت است. حالا زود پولت را بگیر و بزن به چاک، نمی‌خواهم دیگر ریختت را توی مزرعه‌ام ببینم.»

 

این‌طور شد که ما دیگر هیچ‌وقت دیک را ندیدیم. ازآن‌به‌بعد دانیل پیر که مثل ارباب مرد محترمی بود، مراقبت از اسب‌ها را به عهده گرفت. حالا دیگر کاملاً راحت و آسوده شده بودیم.


پسری که دور دنیا را رکاب زد 🚲

 

معرفی کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا

 

کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا دومین جلد از مجموعه‌ی آموزنده‌ای‌ست که الیستر هامفریز برای کودکان نوشته است. در این کتاب، تام همچنان در سفر است، اما این‌بار به قاره‌ی آمریکا پا می‌گذارد و از خوانندگان هم دعوت می‌کند تا در این سفر او را همراهی کنند. کتاب پیش‌ رو، اطلاعات جامعی درباره‌ی فرهنگ مردم آمریکا در اختیار نوجوانان ماجراجو قرار می‌دهد.

 

درباره‌ی کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا

 

تام، رکاب‌زنان خودش را از آفریقا، به آمریکا رسانده و وقایع کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا (Riding the Americas)، را رقم زده. الیستر هامفریز (Alastair Humphreys) در جلد دوم این مجموعه خواننده را با سنت‌، قبیله‌ها و گوشه‌وکنار قاره‌ی آمریکا آشنا می‌کند. این کتاب، با ترجمه‌ی لیدا هادی و توسط نشر اطراف منتشر شده است.

با گذر از اروپا و آفریقا، تام اکنون باید با جنگل‌ها، کوه‌ها و بیایان‌های آمریکای جنوبی سر کند، تا درنهایت، به آلاسکا برسد. او دراین‌میان، تجربیات بسیاری کسب می‌کند، طبیعت‌های چشم‌نوازی می‌بیند، طعم غذاهای جدید را می‌چشد، و اطلاعات زیادی درباره‌ی جهان و درنهایت خودش، کسب می‌کند. این کتاب کلاس درس فوق‌العاده‌ای برای کودکان است؛ اگرچه محدود به مدرسه نیست و پا فراتر از مرزهای کلاس‌های درسی رایج می‌گذارد. این کتاب با تصاویر جذاب و نقشه‌ها تجربه‌ای همه‌جانبه را برای خوانندگان جوان خود به ارمغان می‌آورد.

 

درباره‌ی مجموعه‌ی پسری که دور دنیا را رکاب زد

 

الیستر هامفریز در مجموعه‌ای سه‌جلدی، تحت‌عنوان پسری که دور دنیا را رکاب زد (The Boy who Biked the World) تجربیات خودش در سفر به دور دنیا را برای کودکان، روایت می‌کند. او ماجراجویی را با دوچرخه و از زادگاه خود، انگلستان، آغاز کرده و در جلد اول، به کشف قاره‌ی اروپا می‌پردازد و در آخر، از آفریقا سر در می‌آورد. در جلد دوم، چشم‌اندازهای قاره‌ی آمریکا را شرح می‌دهد و از رخدادهای عجیب‌وغریب آن صحبت می‌کند. و سرانجام، در جلد آخر به قاره‌ی آسیا می‌رسد.

ماجراجویی‌های تام در این مجموعه با تصاویر جذابی همراه شده تا پاسخگوی انتظارات مخاطبان جوانش باشد. الیستر هامفریز اطلاعات ارزنده‌ای را در زمینه‌های مختلف در این مجموعه جا داده که باعث افزایش دانش عمومی کودکان می‌شود.

 

نکوداشت‌های کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا

 

یک انتخاب عالی برای هر ماجراجوی مشتاق به دوچرخه‌سواری. (Women’s Cycling)

کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد یک ماجراجویی لذت‌بخش و سرشار از حقایق است. این کتاب برای کودکان دارای نکات بسیار مفیدی است و مباحثی نظیر جغرافیا، مذهب، زبان‌های گوناگون و بسیاری موارد دیگر را پوشش می‌دهد. (Book Zone For Boys)

خواندن این کتاب برای هر سنی لذّت‌بخش است و برخلاف بیشتر سفرنامه‌ها، خواننده را به مطالعه‌ی ادامه‌ی مطلب مشتاق می‌کند. کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد، لازم است موردمطالعه‌ی تمام دوچرخه‌سوارانی قرار گیرد که تمایل دارند اشتیاق خود را به فرزندان‌شان منتقل کنند. (ساندی‌تایمز)

 

کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا برای چه کسانی مناسب است؟

 

این کتاب برای تمامی کودکان و نوجوانان کنجکاو و ماجراجو در رده‌ی سنی 9 تا 12 سال، مناسب است.

 

با الیستر هامفریز بیشتر آشنا شویم

 

الیستر هامفریز گردشگر، نویسنده، و مستندساز انگلیسی متولد سال 1976 است. او در سال 2011 از طرف نشریه‌ی نشنال‌جئوگرافیک، به‌عنوان جست‌وجوگر برتر معرفی شد. این نویسنده، در سن 25‌سالگی، گردش خود به دور دنیا را آغاز کرد و چهار سال بعد، با کوله‌باری از تجربه، بازگشت. او اکنون دستاوردهای خود از این سفر چهارساله را در قالب مجموعه‌های گوناگون منتشر کرده است.

الستر هافریز در سخنرانی‌های خود سعی دارد با شرح قصه‌هایی از ماجراجویی‌هایش افراد را به کسب تجربیات جدید دعوت کند. کتاب «20 جهانگرد شگفت‌انگیز: ماجراجویان بزرگ» از دیگر کتاب‌های الیستر هامفریز می‌باشد که برای کودکان و نوجوان نوشته شده است.

 

در بخشی از کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد 2: سفر به آمریکا می‌خوانیم

 

منطقه‌ای که آمریکای شمالی و جنوبی به هم وصل می‌شوند پوشیده از جنگلی انبوه است. درخت‌های بلند سر به فلک کشیده، تنگ و فشرده در کنار هم قرار دارند و روی زمین پر از بوته‌های کوچک گیاه و باتلاق‌های بزرگ است. مارها بین بوته‌های درهم تابیده‌ی نیلوفر به خودشان می‌پیچند و میمون‌ها بین شاخ و برگ درخت‌ها تاب می‌خورند.

حتی توی دنیای مدرن و پرجمعیت ما هنوز جاهایی وجود دارند که نمی‌توانی از راه جاده به آن‌ها برسی. هنوز خیلی جاهای بکر و دست‌نخورده وجود دارد. تنها راه عبور از این جنگل، شکافتن مسیر و درست کردن راه با یک چاقوی بزرگ بود. قطعاً تام نمی‌توانست با آن دوچرخه‌ی سنگین از وسط چنین جایی بگذرد. باید با قایق جنگل را دور می‌زد. آن‌وقت می‌توانست از انتهای آمریکای شمالی رو به بالا از کشورهای کوچک آمریکای مرکزی مثل پاناما، کاستاریکا، نیکاراگوئه، هندوراس، السالوادور، گواتمالا و بلیز بگذرد.

بعد با عبور از مرز کشور مکزیک وارد خاک ایالات متحده‌ی آمریکا شود و از آن‌جا رو به سمت شمال به کشور کانادا و بعد (یک بعد خیلی خیلی طولانی) به آلاسکا برسد./با یک قایق کوچک به سمت پاناما راه افتاد. کانال پاناما، اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام را به هم وصل می‌کند. این کانال برای کشتی‌ها یک ‌جور راه میان‌بر بین این دو اقیانوس به حساب می‌آید. قبل از این‌که کانال پاناما ساخته شود، کشتی‌ها باید تا کِیپ‌هورن در انتهای آمریکای جنوبی (همان جایی که تام سفرش را شروع کرده بود) می‌رفتند و دور می‌زدند.

مسیری حدود سیزده هزار کیلومتر که با کشتی نزدیک به دو ماه طول می‌کشید. با این حساب یک سفر هشتاد کیلومتری روی یک کانال برای کشتی‌ها به مراتب راحت‌تر است. تازه کیپ‌هورن به خاطر دریاهای طوفانی و پرتلاطمی که به آن می‌رسند جای خطرناکی هم هست. تام منتظر بود با قایق از روی کانال عبور کنند.


Harry Potter 🔮

 

توضیحات

«هرى» پسرک یازده ساله‌اى است که نزد خاله‌اش زندگى می‌کند. پدر و مادر هرى که جادوگر بوده‌اند، به دست جادوگر بدجنس و خون‌آشامى به نام ولدمورت به قتل رسیده‌اند. این در حالى است که هرى گمان می‌کند پدر و مادرش را در یک سانحه از دست داده است. خانواده خاله هرى رفتارى وحشیانه و غیرانسانى با هرى دارند، اما پس از چندى به نیروهاى شگفت‌انگیز هرى پى می‌برند و از آن پس دچار ترس و وحشت می‌شوند. هرى ماجراهاى عجیب و غریبى می‌آفریند تا این که در آستانه یازدهمین سال تولدش نامه‌هایى دریافت می‌کند، اما شوهر خاله‌اش مانع از خواندن نامه‌ها می‌شود. سرانجام جادوگرى غول‌پیکر به نام هاگرید ظاهر و ضمن دادن هدیه به هرى، یکى از نامه‌ها را شخصاً به هرى می‌دهد که در آن از هرى براى ثبت نام و تحصیل در مدرسه «علوم و فنون جادوگرى هاگوارتز» دعوت شده است.

(متاسفانه توضوحات خیلی زیاد پیدا نکردم 😔)


گربه های جسور ! سرگذشت شجاعانه ی پیشی سانان پر شروشور 🐈

 

گربه ها ماجراجواند و مادرزادی بلدند چه طور جان سالم به در ببرند. خیلی هایشان زندگی هایی باورنکردنی، الهام بخش و جذاب داشته اند، منتها تاریخ یا فراموششان کرده یا نادیده شان گرفته. غیرمنصفانه است، نه؟ این کتاب قصه ی راستی راستی بیش از 30 پیشی واقعی را تعریف می کند که قهرمان داستان های خودشان اند. به همراه کلی اطلاعات جالب از زندگی گربه ها...


ماکاموشی 🐀

 

معرفی کتاب ماکاموشی، معمای موشالیزا اثر جرونیمو استیلتن

از حل کردن معما خوشتان می آید؟ من که خیلی دوست دارم. برای همین وقتی خواهرم، ته آ گفت پشت مشهورترین نقاشی ماکاموشی، موشالیزا، یک معما پنهان شده، فهمیدم که کار کار خودم است. باید معما را حل می کردم! شروع کردیم به گشتن و افتادیم به گز کردن خیابان های نیوموش سیتی. آن وقت چیزی شگفت انگیز کشف کردیم...

( حدوداً ۲۰ تا کتاب داره بچه ها حتماً بخونین برای کسایی که کتاب عکس دار دوس دارن بدرد بخوره 😁 )

 


خاطرات یک بچه چلمن 🤸🏻‍♂️

 

مجموعه کتاب های خاطرات یک بچه ی چلمن اثر جف کینی

این مجموعه شرح حالِ پسری بانمک و کمی خنگ به اسم "گریگوری" (گِرِگ) را برای ما بیان می‌کند اما در ابتدا باید بگوییم که  این چیزها که نوشته خاطره نیست در واقع اطلاعاتی است که می‌خواهد دیگران بدانند تا فکرای عجیبی درباره‌ی او نکنند


درسته گفتم ۳۸ تا کتاب ولی بیشتریا رو ماکاموشی تشکیل داده بود 😅 وبی بعداً هم میزارم اگه کتاب جدید خریدم براتون پست میکنم .