راجب تایپ ENFJ
ادامه
ویژگیهای کلیدی تیپ شخصیتی ENFJ
تیپ شخصیتی ENFJ برونگرایان قدرتمندی هستند. آنها از وقتگذراندن با دیگران لذت میبرند، مهارتهای ارتباطی خوبی دارند و اغلب خونگرم و معاشرتی، بامحبت و حامی هستد. این دسته از افراد، نهتنها مشوق بسیار خوبی برای دیگران هستند، بلکه از کمککردن به آنها نیز احساس رضایتمندی دارند.
تیپ شخصیتی ENFJ معمولا بسیار علاقهمندند به اینکه وقت خود را به کسانی اختصاص دهند که از نیازهای خود غافلاند؛ همچنین آنها نسبت به خودشان سختگیر هستند؛ وقتی اوضاع خوب پیش نمیرود خودشان را سرزنش میکنند و خود را مقصر میدانند؛ به همین دلیل مهم است که این افراد بهطور مرتب زمانی را به توجهکردن به نیازهای خود اختصاص دهند.
تست شخصیت شناسی
آنها همچنین در کسب رضایت و توافق عام، بین افراد مختلف مهارت دارند؛ به همین دلیل، میتوانند رهبران برجستهای باشند و برای گروه، شور و شوقی به ارمغان آورند که میتواند انگیزهبخش و الهامبخش باشد.
یکی از باورهای رایج درباره افراد دارای تیپ شخصیتی ENFJ این است که همیشه اجتماعی هستند. با وجود اینکه آنها عاشق مردماند، اما برای جذب و سازماندهی افکار خود، باید زمانی را به خود اختصاص دهند.
نقاط قوت نقاط ضعف
اجتماعی و خونگرم بهدنبال جلب رضایت دیگران
همدلی حساسیت بیشازحد
دایره گسترده ارتباطات اجتماعی مردد و نامطمئن
مشوق فداکار
سازمانیافته
رویکردهای شناختی تیپ شخصیتی ENFJ
هریک از انواع شخصیتی MBTI را میتوان با مجموعه سلسلهمراتبی از رویکردهای شناختی که بیانگر چگونگی تعامل هر فرد با جهان پیرامون خود است، شناسایی کرد. این عملکردها بر آگاهی و چگونگی دریافت اطلاعات افراد درباره جهان و نحوه استفاده آنها از این اطلاعات برای تصمیم گیری، متمرکزند.
رویکرد غالب: برونگرای احساسی
افراد با تیپ شخصیتی ENFJ این عملکرد شناختی، خود را از طریق رفتارهای اجتماعی مناسب و روابط هماهنگ اجتماعی بیان میکنند. آنها اغلب با احساسات دیگران بسیار همسو و هماهنگ هستند، تا حدی که برای رضایتخاطر دیگران، نیازهای خود را نادیده میگیرند.
تأکید این گروه هنگام تصمیمگیری بیشتر روی ملاحظات شخصی است تا موضوعی؛ دغدغه مهم آنها چگونگی اثرگذاری تصمیمشان بر دیگران است.
رویکرد کمکی: درونگرای شهودی
افراد با تیپ شخصیتی ENFJ علاقهمند هستند که بهجای گذشته، به آینده فکر کنند. آنها اغلب آنقدر بر اهداف بزرگتر متمرکز میشوند که تمرکز خود را روی موضوعات ضروری و فوری از دست میدهند. همان طور که درباره جهان، اطلاعات کسب میکنند، رویکرد درونگرای شهودی آنها، این دادهها را برای ایجاد تصورات، ایدهها و افکار پردازش میکند. این امر به آنها اجازه میدهد تا الگوهای خود را مشخص كنند و از دادههای پیچیده یا انتزاعی استفاده كنند.
مطلب مرتبط: تحلیل تیپ های شخصیتی MBTI
رویکرد سوم: برونگرای حسی
احساس برونگرایی در این دسته از افراد باعث میشود تا با جمعآوری جزئیات مشخص و اطلاعات حسی از محیط، در لحظه حضور داشته باشند؛ به همین دلیل، اغلب بهدنبال تجربیات و احساسات جدید و جالب هستند. این تیپ شخصیتی تمایل دارند که اطلاعات و آگاهی زیادی از محیط فعلی خود داشته باشند؛ این موضوع میتواند باعث فهم و تقدیر آنها از زیبایی و تمایلشان به ایجاد یک فضای دلنشین شود.
رویکرد فرعی: درونگرای منطقی
افراد با تیپ شخصیتی ENFJ سازمانیافته هستند و از ساختار و برنامه ریزی دقیق لذت میبرند. پیروی از یک برنامه قابلپیشبینی و مشخص، به این افراد کمک میکند تا احساس کنند که کنترل دنیای اطراف خود را در دست دارند. از آنجا که این، عملکردی ضعیف به حساب میآید، ممکن است آنها اعتماد زیادی به قابلیت خود در زمینه منطقیبودن و سازمانیافتهبودن نداشته باشند. گسترش این رویکرد میتواند به این نوع از افراد کمک کند تا احساس تعادل بیشتری داشته باشند و روند تصمیمگیری خود را کنترل کنند. غفلت از این جنبه از شخصیت، میتواند باعث شود که آنها هنگام تصمیمگیری فقط به ارزشهای شخصی خود متکی شوند و از ضرورت منطق دور بمانند.
و تلفظ این رو بهم بگین ای اِن اِف جی با جِی؟
این راجب تایپ خودم بود
تو کامنت ها بگین تایپتون چیه تو دربارش بزارم
خداحافظ